Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sem prosím pište svoje komentáře, názory, dotazy a připomínky, které nešly zařadit do konkrétní rubriky (stránky).
Máte-li chuť kritizovat na netu (nejenom moje obrázky), doporučuji přečíst si článek českého výtvarníka Jana DoležálkaKonstruktivní kritika - mýty a omyly

Uvítám zde odkazy na Vaše stránky s výtvarným zaměřením.

Vulgární, nemístné a provokativní komentáře, stejně jako spam a reklama budou smazány.

 

Komentáře

Přehled komentářů

a co ...

(Patrik Timura, 21. 5. 2008 11:47)

Tož pěkné to tu máte ... a co říkáte na obrazy Petry Timurové? http://www.timurova.cz

Ad.: Chce to zlepšit

(Menci, 10. 5. 2008 9:05)

... to nepochybně - zlepšovat je pořád co :-)
Člověk se celý život učí ... a neměl by si nikdy připustit, že už všechno umí a není co zlepšovat.
Makám na sobě denně.
Díky za Váš příspěvek, tu 7.třídu a 4-denní kurs beru jako nadsázku. Uvítala bych tu i odkaz na Vaši stránku - abych se také mrkla na Vaše dílka.

Chce to zlepšit

(Hildegarda, 9. 5. 2008 11:23)

Kresby, které kreslíte mi připadají jako dílka žáků sedmé třídy ZŠ. Rozhodně bych čekala od umělkyně s tak dlouhou praksí více vykreslenosti a lehkosti. Nemohu si pomoci, ale působí to na mě opravdu amatérsky. Takovéto kresby jsem viděla u lidí, kteří absolvovali čtyřdenní výtvarný kurs. Na druhou stranu vám ale nechybí zápal, ale chtělo by to opravdu hodně vylepšit techniku - určitý talent máte

http://www.benzin.sk

(benzin, 26. 4. 2008 23:09)

http://www.benzin.sk

ukázky z tvorby na Youtubu

(Medák, 24. 4. 2008 16:42)

http://www.youtube.com/watch?v=dDPNUfL6t0s&feature=related

Reakce na Paula, 26. 03. 2008 14:33

(Bohouš Koňařík, 20. 4. 2008 16:31)

No, já také nejsem příznivcem tohoto druhu malby, ale jsem rád, že jsem se dožil doby, kdy může každý malovat, prodávat a kupovat, co se mu líbí.
Fandím Vám, paní Blanko.

Bezva

(http://zoresta.cz/, 14. 4. 2008 13:14)

Suprovní stránky!

Snaha

(Paula, 26. 3. 2008 14:33)

Velka snaha,ktora je citit z kazdeho obrazu,je na skodu veci,chyba tomu lahkost,uvolnenost a sloboda....nemozem si pomoct, ale posobi to na mna prilis toporne, amatersky.Ak by som mal doma taky obraz,asi by som sa toho bal,rozhodne by som za toto nezaplatil.Ruka potrebuje este vela,vela cvicit...

jste krásná žena

(vojta, 2. 2. 2008 16:32)

jen tak dál

FAKT DOBRE

(LUBOMIRA HOFEROVA, 29. 11. 2007 14:51)

CELY ZIVOT SOM TUžILA TVORIT.žIVOT TO ZARIADIL INAK,VELMI SKORO SOM SA VYDALA,VYCHOVALA SOM SYNA A DVOIčKY DCERKY.TERAZ MAM DOSPELE DETI A DOST čASU
TAK SA ZAčINAM ZAUJIMAT O MALOVANIE.JE TO PERFEKTNY RELAX.MATE FAJN STRANKU KRASNE MALUJETE,VELA USPECHOV VAM ZELAM

Krásné Obrázky

(Tereza www.nebojsemyslet.blog.cz, 28. 10. 2007 17:14)

Ahoj jen jsem chtěla říci, že se mi velice moc líbí Vaše obrázky. Naprosto mne uchvátil obrázek s černým koněm a hnědým hříbětem... Je to fakt nádhera. Já se taky kreslení věnuju. Ráda bych se dostala na jednu výtvarnou školu. Jenomže mám strach, že neudělám talentovky. Chtěla bych Vás proto poprosit, jestli byste se nepodívala na mé stránky... a ohodnotila mé obrázky, případně mi řekla jak to mám opravit. Hodně by mi to pomohlo. Rozhodně víc než, když tam někdo zanechá komentář s tím, že je to hnusné a že on kreslí líp, a poradit mi neporadí :-( Takže kdybyste mím obrázkům a mně věnovala trochu času, tak bych byla velice ráda.
Mějte se a ať se Vám daří ... TerA(nebojsemyslet)

KRÁSNÉÉ

(Monika, 12. 10. 2007 19:58)

Dobrý den, strašně moc obdivuju vaše kresby portrétů. Máte to tu opravdu moc krásné, jen tak dál ;)
Hodně úspěchu
Monika

Ad.: "Umění ..."

(Menci, 20. 6. 2007 10:47)

Petro, asi jste se v Menu mrkla na "Obrazy starých mistrů"? Jejich napodobování doporučuji všem, co se učí malovat. Já se na nich taky učila. Nyní spíš maluji "Dřevokresby" a Ty jsou už na 100% moje.
(A umění vůbec nekritizuji, nýbrž obdivuji. Jen obrazy typu "Modrá plocha + dvě černé tečky" - hotovo za 5 minut a dokáže to každý, případně obrazy malované tak, že umělec nechá opici stříkat barvu na plátno - nepovažuji za umění ... - taky jen vyjadřuji svůj názor.)

Umění.....

(Petra Čápová, 15. 6. 2007 21:05)

Myslím, že kritizovat uměmění, když ve vaší práci není špetka tvořivosti je hloupost. Nebo si myslíte, že kopírováním již hotových obrázků vytváříte něco nového? Myslím že vyše tvorba je více než kýčová.
Poté, co jsem sem zabloudila, jsem chtěla pouze vyjádřit svůj názor. Proto doufám, že to nebudete brát jako osobní útok.
S pozdravem.

Dilo pro jineho

(Mates, 30. 5. 2007 13:11)

Kresba a malba jsou dulezitou soucasti nasi kultury. Ani v dnesni dobe jejich vyznam nepohasl. Nebojte se sve vytvory uverejnovat. Kazde dilo nekoho okouzli. Nebojte se zvysit sebevedomi ani prodejem. Treba jen za symbolickou cenu barvy, nebo za profesionalni sluzby. Je hezky pocit, ze vase dilo nekoho bude tesit. Doporucuju k tomuto ucelu http://www.profi-bazar.cz

Zdravim

(Alena Sedlakova, Junacka 36, Opava, 30. 5. 2007 8:32)

Zdravi
Ajscha

Určitě:)

(Dickers, 16. 4. 2007 16:26)

Určitě to zkusím. Ten prázdninový by byl moc zajímací. Navíc bych chtěl uspořádat soutěž, pro takové bláznivce jako jsem já sám a trošku probudit město v kterém žiji. Jen si potřebuji najít směr, kterým bych se vydal:) Docela odvážný to čin, ale co? Ležet u televize umí skoro každý:)Tak proto se zvednu, nazuju papučky a juknu na papír, co dávají nového a barevného. Děkuji za radu a až se mi něco povede nakreslit, tak se pochlubím ano?:o))))

Ad.:"Kreslil jsem"

(Menci, 16. 4. 2007 9:34)

Dickersi - kursu se určitě nebojte, setkáte se tam s kolegy se stejnými zájmy a podobnými obavami. (Já ale žádné kursy nepořádám - hledejte v místě bydliště, nebo nějaký "prázdninový" na netu). Upřímně Vám ho radím. Z každého dílka, které sám vytvoříte a které se Vám bude líbit, budete mít určitě radost! A na svou zeď si přece můžete pověsit co chcete, respektivě - co Vám partnerka dovolí ;-))

Kreslil jsem

(Dickers, 15. 4. 2007 12:10)

Zdravím a pozdravuji. Moc mě zaujala myšlenka zkusit po 8 letech neco nakreslit a našel jsem tuhle stránečku:) Nejdřív jsem se lekl, protože to moje čmáráníčko je spíš takové moje vyjádření pocitů a nemá žádný základ,ani řád. Ale pak jsem se vzmužnil a řekl si- ty na to máš:o))) Nééé, určitě bych chtěl získat nějaké ty základy a tímto bych se rád pozeptal- co byste poradila úplně normálnímu začátečníkovi, který má chuť a takovou tu vnitřní snahu, ale neví jak začít? Možná nějaký kurs by byl fajn, jen se toho trošku bojim, protože nic moc neumim:o)
Kreslil jsem rudkou, jen tak:) A třeba jediné dílko, které by se mi povedlo bych si mohl snad jednou pověsit i na zeď a mít dobrý pocit z toho, že jsem to vytvořil já:o)
Děkuji moc za odpověd.
Pepa

Ad.: "Obrazy" Jana

(Menci, 13. 4. 2007 9:44)

Ano, je to tak. S portréty lidí mám daleko větší zkušenosti i praxi, zvířata přece jen-tak správně "neposedí" a z fotky to není ono. Podle anatomického atlasu je nekreslím :-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

následující »